Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Tyri

Det er noe nostalgisk over Tyri, der den sender tankene tilbake til de gamle stølene og seterbygningene i Hallingdal. Det er noe med den lange bygningskroppen med forsiktige takutstikk som understreker at historien har påvirket arkitekturen på hytta.

Men la deg ikke lure. Når du kommer inn i Tyri, åpner det seg en moderne hytte med store vinduer som slipper naturen, lyset og luften inn i store, flotte oppholdsrom. Dette er en spennende kontrast til den nostalgiske og tradisjonelle utsiden av hytta.

Selv om Tyri har en nostalgisk sjarm, er det klart at den moderne hytta også har blitt påvirket av den historiske arkitekturen. Hytta er bygget med materialer som naturlig binder sammen det historiske inntrykket, samtidig som den har moderne teknologi og design som gjør at man kan nyte naturen og utsikten på en ny måte.

Med stilarten Tyri forenes gammelt og nytt på en måte som skaper en unik og harmonisk helhet. Det gir en følelse av å være tilbake i fortiden, samtidig som man kan nyte moderne komfort og fasiliteter. Tyri er en hytte som tar vare på fortiden, samtidig som den ser fremover.

Alle bygningskroppene rett, vinkel og med mellombygg leveres i ulike størrelser. Se plantegninger.

Rett
Vinkel

Vi har venner som har bygget hytte de senere årene, og ingen kommer i nærheten av den prosessen vi har opplevd med Sjemmedalhytta.

Line og Børre Opsahl

Tilhørende tunbygg

Alle våre hyttemodeller kan utvides med tunbygg i lik stil som hytta.

Smørebod

Anneks

Garasje

Uthus

Langskarv

Langskarv møter deg med sitt minimalistiske, ærlige og gjennomtenkte uttrykk, og en form skapt for å passe inn i den norske fjellheimen. Mangelen på takutstikk på langveggene gjør at arkitekturen får et langstrakt og elegant uttrykk.

Plantegninger

Her kan du se og laste ned plantegninger for våre hytter og tilhørende tunbygg.

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse