Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Håndverk av ypperste klasse

Når du er opptatt av design og kunst legger du ofte merke til detaljer. Du stopper opp og tenker, mens inntrykkene synker inn og fascinerer deg. Slik er det også med håndverket i Sjemmedalhytta. Du legger merke til de små elementene og skjønner fort at du står i et eksklusivt rom.

Skarpe sagblad og stødige hender er avgjørende for pene gjørner.
For å kunne levere denne standarden er det viktig å alltid ha skarpe sagblader og godt verktøy.

De som er opptatt av de små detaljene sjekker gjerne lister og hjørner. De legger merke til bredden på fugene mellom flisene, og hvordan panelene flukter fra vegg til tak der du ikke finner taklister. I stuen finner du to vegger som møtes til et utvendig hjørne. Hjørnet er så nøyaktig montert at det kjennes ut som en silkemyk kant. Panelbordene blir slisset i 45 grader på alle utvendige hjørner innendørs. Det kalles gjæring på fagspråket. Hjørnene er fullstendig fri for flis eller ujevne sprekker.

Audun Folkedal er en av håndverkerne som har jobbet i Sjemmedalhytta i 23 år.

Hytta leveres alltid
til avtalt tid

Sjemmedalhytta ønsker å være best i klassen på byggeprossesser. Fra vi signerer kontrakt med deg, til hytta står ferdig med nøkkelen i døra. Når du kjøper hytte hos Sjemmedalhytta får du gjennomgående gode kvaliteter og ingen skjulte kostnader. Hytta blir selvfølgelig levert til avtalt tid. Dette har vi mange års erfaring med, og vi har ennå ikke levert en hytte etter avtalt tid.

Håndverkerne

Sjemmedalhytta er opptatt av håndverk av ypperste klasse til hver minste detalj. Detaljene er en viktig del av håndverket som løfter hytta til en høyere standard.

For å kunne levere denne standarden er det viktig å alltid ha skarpe sagblader og godt verktøy. En av hjemlighetene er også riktig romtemperatur og luftfuktighet gjennom byggeperioden. Grundig planlegging og rutiner sikrer at listverk og panel får ligge i riktig klima før de tas i bruk.

Det er selvfølgelig også avgjørende med et godt sammensatt team med gode håndverkere. Audun Folkedal er en av håndverkerne som har jobbet i Sjemmedalhytta som formann og tømrer i 23 år, og trives fortsatt i jobben.

– Det har stor betydning hvor vi starter å bygge på hytta. God planlegging og logistikk er nøkkelen til å holde framdriften og samtidig opprettholde et resultat med best mulig kvalitet. Det er en intern konkurranse i å finne løsninger som gjør byggeprosessen effektiv samtidig som kvaliteten opprettholdes, forteller Audun.

Audun er stolt av å jobbe med tømrerteamet i Sjemmedalhytta. Tømrerne er positive, løsningsorienterte og kvalitetsbevisste.

– Vi legger ned den ekstra innsatsen i detaljer og kvalitet på håndverket som gir kundene en wow-opplevelse når de kommer inn i hytta. Vi investerer kun i kvalitetsverktøy og sørger alltid for å ha skarpe sagblader. Våre tømrere har egne sagblader for listing og innvendig panel, sier Audun.

I tillegg til et godt team i Sjemmedalhytta, har de etablert et solid samarbeid med flere underleverandører. Når elektrikerne og rørleggere har samme fokus på ryddige prosesser og detaljer, blir det en ferdig hytte med kvalitet i øvre sjikt.

Helse miljø og sikkerhet

På byggeplassen er HMS (helse, miljø og sikkerhet) ikke bare obligatorisk, det er avgjørende. Gode HMS-prosedyrer reduserer risikoen for ulykker og skader, sikrer en trygg arbeidsplass og beskytter miljøet. Investeringen i HMS er en investering i både mennesker og miljø, og bidrar til å skape en tryggere og mer bærekraftig byggeprosess. Derfor er HMS et stort fokus hos Sjemmedalhytta.

Det skal være trygt å bygge med oss. Vi bygger på tillit og med ekte kjærlighet for design og håndverk.

Overgang mellom veggpanel og kjøkken nisje.
Våre håndverkere har yrkesstolthet og gleder seg over pene detaljer.
Et strøkent sluttresultat er summen av alle de små, nøyaktige detaljene.
Overgang mellom vegg og skråhimling uten taklist.
Overgang mellom vegg og flathimling uten taklist.
Tømrerne har egne sagblad til panel og listing. Skarpe blad er viktig.
Erfarne og stødige hender kombinert med godt verktøy er noe av hemmeligheten bak de pene detaljene. .
Osmo-behandlet panel med børstet overflate, tørket ned til 8% og montert av erfaren tømrer.
Audun er stolt over håndverket han leverer og overlater ingenting til tilfeldighetene.
Arkitekttegnet hytte på fjellet – Sjemmedalhytta.
"Sjemmedalhytta vinkel 150" på Geilo

«Hele teamet preges av utrolig ryddig dialog og positiv innstilling, faglig innsikt og kvalitet i alle ledd. Dette teamet er hel ved!»

Line og Børre Opsahl

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse