Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Ofte stilte spørsmål

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne svar på dine spørsmål, og derfor har vi samlet en liste over de spørsmålene vi ofte får fra våre kunder. Hvis du likevel ikke finner svar på dine spørsmål nedenfor, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er alltid tilgjengelige og klare til å hjelpe deg.

Hos oss er det ingen skjulte kostnader. Ta kontakt med selger for pristilbud og beskrivelse av innholdet i en leveranse.

Alle våre hytter kan tilpasses de fleste reguleringsbestemmelsene og kundeønsker. Fortell oss hvilke ønsker du har og få tilbud på komplett hytte.

Vi har hovedkontor på Ål. Og bygger og leverer hytter i hele Hallingdal. Store deler av Valdres. Og flere steder i sørnorge. Ta kontakt med oss og orienter oss om hvor du ønsker å bygge.

Ja, vi tilbyr å administrere gravingen, og vi har kontroll på alle fag som skal inn i hytta. Slik at du som kunde har en og forholde deg til.

Ja, hos oss er betongplate og ringmur alltid inkludert, med alt det den skal inneholde.

Ja, alle fagfelt er inkludert hos oss.

Under normale omstendingheter ligger vi på 12 måneder fra signert kontrakt til overlevering av hytte. Vi leverer hytta alltid til avtalt tid.

«Vi har venner som har bygget hytte de senere årene, og ingen kommer i nærheten av den prosessen vi har opplevd med Sjemmedalhytta.»

Line og Børre Opsahl

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse