Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

En hytte, to uttykk

Sjemmedalhytta følger en enkel arkitektonisk tanke. Den lange bygningskroppen ligger lavmælt i naturen, og med funksjonalistisk renhet fører den arven fra de gamle langstølene inn i en ny æra. Sjemmedalhytta finnes i to de to distinkte uttrykkene Langskarv og Tyri, begge basert på samme lest.

Den essensielle forskjellen på stilene er ingen takutstikk på Langskarv og litt takutstikk på Tyri. Begge uttrykkene leveres med en rett stølsbygningskropp, vinkel eller vinkel med mellombygg.

Rett
Vinkel

Langskarv

Langskarv møter deg med sitt minimalistiske, ærlige og gjennomtenkte uttrykk, og en form skapt for å passe inn i den norske fjellheimen. Mangelen på takutstikk på langveggene gjør at arkitekturen får et langstrakt og elegant uttrykk.

Tyri

Det er noe nostalgisk over Tyri, der den sender tankene tilbake til de gamle stølene i Hallingdal. Men la deg ikke lure. Når du kommer inn åpner en moderne hytte seg.

Plantegninger

Her kan du se og laste ned plantegninger for våre hytter og tilhørende tunbygg.

Gjennomgående høy standard på håndverket i alle detaljer vitner om yrkesfaglig stolthet, kunnskap og kvalitet i alle ledd.

Janicke & Christian Lorange

Tilhørende tunbygg

Alle våre hyttemodeller kan utvides med tunbygg i lik stil som hytta.

Uthus

Anneks

Garasje

Smørebod

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse