Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Hyttemodeller og tunbygg

Det er noe nostalgisk over Sjemmedalhytta, der den sender tankene tilbake til de gamle seterbygningene og stølene i Hallingdal. En lang bygningskropp med forsiktige takutstikk understreker at historien har påvirket arkitekturen. Men la deg ikke lure.

Når du kommer inn åpner en moderne hytte seg, og du får oppleve hvordan de store vinduene slipper naturen, lyset og luften inn i store, flotte oppholdsrom. Vinkelhyttene er bygget etter samme visjon der to rette bygningskropper er satt sammen til en vinkel.

Sjemmedalhytta
vinkel 150

Modellen har store gode rom, og en ekstra stor stue og hyggelig kjøkkensone. Fire store soverom, to stuer, to bad og et ekstra toalettrom gir en romslig følelse og plass hele storfamilien.

Sjemmedalhytta
vinkel 140

Hyttemodellen er romslig og innholdsrik med fire gode soverom, to stuer, to bad og et ekstra toalettrom. Den store TV-stuen har plass til dobbel sovesofa for gjester ved behov.

Sjemmedalhytta
vinkel 123

Hyttemodellen kommer i to varianter, med tre soverom eller fire soverom. Den romslige TV-stua har god plass til en dobbel sovesofa til ekstra gjester de gangene det blir behov for dette.

Sjemmedalhytta 147

Modellen har fire soverom, to bad og en hems med god takhøyde som er velegnet som TV-stue. Sjemmedalhytta 147 rommer alt det en storfamilie trenger.

Sjemmedalhytta 123

Hytta har fire soverom, to bad og en hems. Hemsen har god takhøyde, og, mange velger å bruke hemsen som TV-stue. Hyttemodellen er tilpasset for at hele storfamilien skal kose seg på hytta.

Sjemmedalhytta 116

Hyttemodellen har fire soverom, ett bad og en hems med god takhøyde. Hemsen velger mange å bruke som TV-stue. Hyttemodellen dekker de fleste behov for en aktiv familie.

Sjemmedalhytta 106

Stue-kjøkkensonen er like romslig som på de større modellene. Hytta har fire soverom, ett bad og en hems med god takhøyde som mange velger å bruke som TV-stue. Denne innholdsrike hytta dekker behovet til veldig mange familier.

Sjemmedalhytta 70

En mindre og svært arealeffektiv hytte. Stue og kjøkken har full takhøyde som gir god og luftig romfølelse. Modellen leveres med de samme gode kvaliteter som våre større hytter. Hytta er perfekt for hyttekontor alene eller om du lader batteriene med venner og familie.

Sjemmedalhytta Garasje

Mange ønsker seg garasje på hytta. Sjemmedalhytta har praktiske garasjer i tre størrelser med samme arkitektur som våre hytter.

Sjemmedalhytta
Anneks 40

Trenger du å ha mer plass på hytta, eller et eget sted å trekke deg tilbake til når barnebarna skal legges? Da er et eget anneks løsningen.

Sjemmedalhytta Uthus 30

Kanskje har du ønske om et eget hobbyrom på hytta og behov for ekstra lagerplass? Da er dette det ekstra drømmehuset du trenger.

Sjemmedalhytta
Smørebod 13

Romslig og praktisk bod til oppbevaring og vedlikehold av sportsutstyr. Smøreboden leveres uisolert til lagring, eller isolert og innredet til hobbyrom, preparering av ski og plass til et ekstra kjøleskap.

«Sjemmedalhytta får våre beste anbefalinger i forhold til økonomisk forutsigbarhet, håndverkskvalitet, levere på avtalt tid.»

Line og Børre Opsahl

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse