Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Moderne hytter med inspirasjon fra gamle støler og bygninger

Morten Sjemmedal er utvikler og gründer av Sjemmedalhytta. Da han ønsket å utvikle en moderne hytte, tok han med seg kameraet og dro til fjells for å fotografere gamle støler og bygninger som har ligget i fjellet i Hallingdal i over 150 år. Med bildene som inspirasjon gikk han til arkitekten og ba om å få en moderne hytte som passer inn i miljøet han hadde fotografert.

Sjemmedalhytta er vår moderne tolkning av Hallingdals gamle støler, en moderne hytte med sterke tradisjonelle røtter. Vi liker å si at det er arkitektur der historie og framtid møtes.

I våre hytter presenterer vi et gjennomarbeidet resultat. Gjennom tett dialog med arkitekt og interiørdesigner har vi funnet farger og materialer som passer godt inn i Sjemmedalhyttas arkitektur. Vi ønsker å være din samarbeidspartner og veilede deg trygt, forutsigbart og ryddig fram til din drømmehytte. Vi anbefaler deg å besøke oss i vår visningshytte for å se hva vi kan tilby.

Gled deg til å oppleve din nye hyttedrøm.

Denne stølen ble fotografert på Vavatn i Hemsedal.

Kvalitet i alle ledd

Opplev ekte kjærlighet for design og håndverk – din pålitelige hyttebygger

Sjemmedalhytta har over 30 års erfaring innen byggebransjen, og vi er stolte av å ha et team på over 20 dyktige ansatte som jobber hardt for å sikre at du får den aller beste kvaliteten og oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Når du velger å kjøpe en hytte fra oss, kan du stole på at det ikke vil være noen skjulte kostnader, og hytta vil bli levert til avtalt tid. Vi har ennå ikke hatt en eneste levering etter avtale overleveringsdato. Vårt motto er ekte kjærlighet for design og håndverk, og det er denne lidenskapen som driver oss til å skape vakre og funksjonelle hytter som du vil elske i årene som kommer.

Kompetanse

Bred kompetanse og lang erfaring

På Sjemmedalhytta har vi en bred kompetanse og lang erfaring. Vårt team består av fagpersoner med Svennebrev og høyskoleutdannelse innen ingeniørfaget, men vår viktigste styrke ligger i mer enn 30 års erfaring. Vi samarbeider også med Vårdal Arkitekter for å utvikle og designe hytter av høy kvalitet.

Mesterbrev

Mesterbrevet er en anerkjent betegnelse som symboliserer ekspertise, erfaring og ledelse innenfor et bestemt fagområde. Å oppnå mesterbrevet er en prestasjon som viser at en person har bestått en krevende mesterprøve og oppnådd det høyeste nivået av kompetanse i sitt yrkesfag.

Det er ikke bare et kvalitetsstempel for håndverkere, men en anerkjennelse fra samfunnet for en håndverker som har utmerket seg på sitt felt. En person med mesterbrev har rett til å kalle seg en mester og til å drive sin egen virksomhet, noe som gjør mesterbrevet til en verdifull og ettertraktet kvalifikasjon.

Det offentlige tildeler mesterbrevet til de som har bestått mesterprøven og oppfyller andre krav. Det er et symbol på en persons dyktighet og evne til å lede andre, og en indikasjon på at de er en respektert og pålitelig ekspert innenfor sitt fagfelt.

Sentralt godkjent

«Sentralt godkjent» er en betegnelse som viser at en virksomhet har dokumentert tilstrekkelig fagkompetanse og erfaring innenfor sitt område, og at den oppfyller kravene til kvalitet og sikkerhet i byggebransjen.

Sentral godkjenning er et offentlig system som gir tillatelse til å utføre arbeid på vegne av det offentlige, og det er en viktig kvalitetsgaranti for både private og offentlige byggherrer. For å bli sentralt godkjent, må en virksomhet oppfylle strenge krav og dokumentere kompetanse gjennom blant annet fagbrev, utdanning og erfaring.

«Da var vi solgt! Alt ved Morten og konseptet. Sjemmedalhytta lyste av troverdighet, tillit og kvalitet.»

Per Moe og Kristin Samuelsen

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse