Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Interiøret som harmonerer med arkitekturen

Det er en kald dag i desember. Klokken er kvart over tre en torsdags ettermiddag. Snøen ligger som myke dyner rundt oss. Og skyene gir oss et fantastisk mykt lys. Det er en perfekt dag å snakke om interiør. Morten Sjemmedal som er gründer av Sjemmedalhytta er på vei til hyttemodellen Sjemmedalhytta vinkel 150 på Geilo. Der skal han møte Tone Beate Henriksen og Heidi Sjemmedal for å snakke om interiør.

Interiørteamet i Sjemmedalhytta, Tone Beate og Heidi.
Fra venstre: Interiørdesignerne Tone Beate Henriksen og Heidi Sjemmedal.

Interiørteamet i Sjemmedalhytta består av Morten, Tone Beate og Heidi. Tone Beate og Heidi har mange års erfaring med interiørstyling og Morten med mange års erfaring med hytter og arkitektur i premiumsegmentet. Sammen har de den kompetansen og erfaringene som skal til for å knytte arkitekturen og interiøret sammen.  

Når du kommer inn i våre hytter opplever du fort at dette er noe ekstra. Håndverket er utført presist og elegant. De store vindusflatene slipper lyset og naturen inn som gir deg en opplevelse av at noe treffer deg i hjertet. Det gir deg en godfølelse og du tenker at her er det godt å være. Målet med interiøret er å fremheve linjene i hytta og tydeliggjøre det helt spesielle med arkitekturen.

– Vår oppgave er å skape en harmoni mellom interiøret og arkitekturen gjennom alle rom ved å velge riktig innredning på kjøkken, bad og soverom. Vi legger vekt på at elementene i arkitekturen gjenspeiles i rommene i hytta, sier Tone.  

Nydelig håndlaget kjøkken fra Fjellmøbler med benkeplate og bakplate i granitt.

Levert med bestikk i skuffene

Vi har gitt begrepet «nøkkelferdig hytte» en ny betydning. Hytta er ikke bare ferdig bygd, men den kan leveres helt komplett, så du bare kan flytte rett inn.  

– Vi kan levere hytta med vin i vinskapet, fullt møblert med oppredde senger og sengetøy i skapet. Kjøkkenet kan være fullt utstyrt med bestikk i skuffene, og skismøring som står klart i smøreboden. Dette er en tjeneste vi tilbyr våre kunder i en travel hverdag. Du tar med deg ski, klær og toalettsaker og flytter rett inn, sier Morten.

Interiørteamet i Sjemmedalhytta har i de siste årene hevet hytteproduktet enda et par hakk. Stilen og innredningen er lun, varm og ren. Harmonien i møblementet gjør at du får senket pulsen. Hytteopplevelsen blir en ladestasjon for kropp og sjel.

– Når vi oppholder oss i det lune miljøet, blir vi kanskje også lunere mennesker, reflekterer Morten.

Reisen med interiørdesigner, arkitekt og byggmester de siste årene har gjort teamet enda mer kvalitetsbevisst. Sammen har teamet forbedret produktet betydelig, og utforsket flere stiler de har hatt tro på. Noen foretrekker den minimalistiske skandinaviske stilen, mens flertallet velger den lune stilen. Sjemmedalhytta tilpasser seg alltid dine ønsker.

En kvalitet du vil trives med

Innredningen skal stå i forhold til hytta. Vi tenker kvalitet gjennom hele prosessen. Kundene våre er kvalitetsbevisste, så vi er oppdatert på hva som selger i markedet og hva som passer til Sjemmedalhytta. Vårt mål er at kundene aldri skal bli skuffet. Dette målet når vi gjennom å skape en enhetlig stil som ikke overdøves av inntrykk. Oppmerksomheten rettes mot det som er viktig.

Alt skal matche. Håndtak, kontakter, belysning, peis, fliser og sengesett. Selv de minste detaljene skal stå i stil til hytta og det øvrige interiøret. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Hytta skal ikke fremstå som en møbelkatalog. Det er wow-faktoren vi er ute etter. Da trenger vi noen overraskelser som setter prikken over i-en. I denne hytta er blant annet steinplaten bak vasken, peisen og den magiske utsikten wow-faktorer. Og når du kjøper kvalitet på nivået som møblene her har, har du sofaen livet ut.  

– Som interiørdesigner er jeg opptatt av at interiøret er av høy kvalitet. Jeg liker det som er håndlaget, og mener Sjemmedalhyttas kunder bør velge patina. Valget av en varm farge på spisebordet i denne hytta bidrar til å myke opp inntrykket. For å skape den rette følelsen i en hytte med en stram arkitektur som i denne modellen, tar vi inn elementer som myker opp, forteller Tone Beate entusiastisk.

Sjemmedalhytta er basert på idéen om en moderne støl, inspirert av bygninger som har stått i fjellet i 150 år. Dette skal gjenspeiles i møbler og interiør. Interiøret gjenspeiler arkitekturen med et enkelt og stilig utrykk som aldri ut på dato.

Med Sjemmedalhytta kan du flytte rett inn i en hytte med høy kvalitet til hver minste detalj. Håndverket, materialvalget, møblene og gulvet – alt oser av kvalitet. Med Sjemmedalhytta får du ekte kjærlighet for design og håndverk.

«Hele teamet preges av utrolig ryddig dialog og positiv innstilling, faglig innsikt og kvalitet i alle ledd. Dette teamet er hel ved!»

Line og Børre Opsahl

«Opplevelsen vi hadde med Sjemmedalhytta var som et lysår unna opplevelsene vi hadde med å bygge enebolig.»

Line og Børre Opsahl

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse