Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Tilhørende tunbygg

Alle våre hyttemodeller kan utvides med tunbygg i lik stil som hytta.

Smørebod

En fristående bod som kan brukes til oppbevaring av ved, ski, sykler og annet utstyr. Den kan bygges enten som en uisolert variant eller som en isolert smørebod med innvendig kledning.

Anneks

Et anneks med eget soverom, stue og bad er en velkommen tilleggsbygning til en hytte. Enten ungdommene trenger et eget rom for å spille musikk og se på film, eller bestemor og bestefar vil ha en avskjermet plass for å trekke seg tilbake når det er leggetid for barnebarna i hovedhytta.

Garasje

En garasje på hytta er en praktisk tilleggskonstruksjon som gir flere fordeler. Her kan du enkelt parkere og lade el-bilen, samtidig som du har en praktisk plass å smøre ski og oppbevare utstyr som ved, ski, sykler, akebrett og mye mer.

Uthus

Et romslig uthus med to store rom gir god plass til både lagring og arbeid. Uthuset kan leveres i ulike varianter, enten uisolert eller isolert og kledd innvendig. Alternativt kan man velge å isolere og kle det ene rommet, mens det andre rommet ikke trenger å være isolert og kan brukes til lagring av ved, sykler, ski og lignende. Med et uthus har man også muligheten til å skape ekstra lagringsplass, arbeidsrom, eller sette inn en ekstra fryser eller kjøleskap. Mulighetene er mange og tilpassbare etter behov.

Se våre hytter

Tyri

Langskarv

Plantegninger

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse