Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Langskarv

Langskarv er en hytte som møter deg med sin unike minimalistiske, ærlige og gjennomtenkte utforming som er skapt for å passe inn i den norske fjellheimen. Hyttens arkitektur kombinerer inspirasjon fra gamle støler med moderne arkitektoniske prinsipper for å skape et harmonisk og elegant uttrykk.

Arkitekturen til Langskarv er nøye gjennomtenkt, og mangelen på takutstikk på langveggene gir en stram og elegant stil. Når du kommer inn i hytta, åpner det seg en verden av moderne eleganse, og du får oppleve hvordan de store vinduene slipper inn naturen, lyset og luften inn i de romslige oppholdsrommene.

Langskarv har en minimalistisk tilnærming til designet, men det er likevel en følelse av varme og komfort som omfavner deg når du trer inn i hytta. Hytta tilbyr moderne bekvemmeligheter som et godt utstyrt kjøkken, komfortable soverom og et stilig bad, alt med den vakre naturen som en utvidelse av rommene.

Alt i alt, Langskarv er en hytte som vil være et flott sted å tilbringe kvalitetstid med familie og venner, omgitt av naturlig skjønnhet og moderne eleganse.

Hytte Langskarv i vintersol.

Med effektive håndverkere ble hytta til vår store tilfredshet overlevert tre uker før tiden og vi kunne feire påske i ny hytte med senkede skuldre.

Mari-Anne Frantzen og Johnny Gjerstad
Rett
Vinkel

Opplevelsen vi hadde med Sjemmedalhytta var som et lysår unna opplevelsene vi hadde med å bygge enebolig.

Line og Børre Opsahl

Tilhørende tunbygg

Alle våre hyttemodeller kan utvides med tunbygg i lik stil som hytta.

Smørebod

Anneks

Garasje

Uthus

Tyri

Det er noe nostalgisk over Tyri, der den sender tankene tilbake til de gamle stølene i Hallingdal. Men la deg ikke lure. Når du kommer inn åpner en moderne hytte seg.

Plantegninger

Her kan du se og laste ned plantegninger for våre hytter og tilhørende tunbygg.

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse