Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Arkitekttegnet kvalitetshytte på en av Geilos beste tomter

Med ekte kjærlighet for design og håndverk bygger Sjemmedalhytta en energieffektiv kvalitetshytte på det vi mener er en av Geilos beste tomter. Vi har for tiden mange tomter på Geilo og er også villig til å selge kun tomten (uten byggeklausul).

I et rolig område på Kikut med storslagen utsikt mot bl.a. Hallingskarvet, Ustedalsfjorden, Geilotoppen og Ålingsfjellene. Eiendommen ligger i et meget attraktivt område hvor man har nærhet til skiløyper og alt det Geilo har å tilby. Dette er rett og slett en sjelden mulighet!

Her planlegger vi å bygge en energieffektiv kvalitetshytte med flott beliggenhet på det vi mener er en av Geilos beste tomter. En «Sjemmedalhytta vinkel» på 120kvm BRA. Dette er en praktisk og familievennlig hytte som tilbyr to bad og et romslig vaskerom. Hyttemodellen har tre soverom. Den romslige TV-stuen har god plass til en dobbel sovesofa, slik at du kan imøtekomme ekstra gjester når det er behov for det.

Illustrasjon av hytte og anneks i Gamle Skurdalsvegen 265

STANDARD

Hytta er oppført av Sjemmedalhytta AS, som gjennom to tiår har utviklet seg til å bli en av Hallingdals mest anerkjente hytteleverandører. Sjemmedalhytta designer og bygger moderne hytter som trekker paralleller til gamle setrer i Hallingdal. Hyttene har smarte og varige løsninger, og detaljer som gir deg en høy verdi. Sjemmedalhytta er bygd på tillit og med ekte kjærlighet for design, arkitektur og håndverk – leveres alltid til avtalt tid og pris.

Inne opplever du hvordan en lun og inviterende atmosfære møter store vindusflater som lar naturen og lyset slippe inn. Og som en moderne tolkning av tidligere byggetradisjoner, er Sjemmedalhytta en tidløs tradisjonsbærer. Det åpne og sosiale kjøkkenet vender ut mot en romslig og lys stue, og hytten får en planløsning som bærer preg av å være praktisk og brukervennlig. Materialene som blir brukt er av høy kvalitet og har et tidløst preg som vil vare i generasjoner.

Innvendige overflater: på veggene blir det trepanel, nedtørket til 8% (som gulvbord) med børstet overflate og Osmo behandlet. På gulvene blir det eikeparkett fra Boen og eksklusive fliser fra Bella på bad/wc, i entre/gang og teknisk/vaskerom. Håndlaget kjøkken fra Fjellmøbler, med benkeplater i stein, med integrerte hvitevarer fra Miele. Baderomsmøblene er laget for Sjemmedalhytta og er produsert i Italia. Servanten er av keramisk materiale. Tapwell blandebatteri, dusj etc.

Plan Sjemmedalhytta Vinkel 120

OPPVARMING

Vannbåren varme med energibrønn og varmepumpe.

Varme og lys kan fjernstyres via app på mobilen.

STRØMFORBRUK

Energibesparende installasjon:

Denne hytta er utstyrt med vannbåren gulvvarme i hvert eneste rom, som inkluderer bergvarmepumpe og et borehull. I tillegg til oppvarmingen av rommene, sørger varmepumpen for oppvarming av forbruksvannet. Samlet sett fører dette anlegget til en imponerende energibesparelse og dekker 100% av energibehovet i hytta.

Du kan enkelt lese av og justere temperaturen i hvert rom ved hjelp av termostater som er strategisk plassert, eller ved bruk av en app på smarttelefonen.

Installasjonen er basert på Alfasentralen fra Varmetema AS, som fungerer sømløst sammen med Boch væske/vann-varmepumpen. Borehullet er på 160 meter i dybden. Alfasentralen blir produsert i en fabrikk med gode kvalitetsrutiner. I kombinasjon med den anerkjente varmepumpen fra Boch, sikrer dette at hele installasjonen opprettholder en høy standard.

Hytta blir bygget med tre lag glass i alle vinduer og terrassedører. Vindtetting og isolasjonsmengde er også svært god.

BELIGGENHET

Her er du midt i et ypperlig ski- og turterreng oppkjørte langrennsløyper går få meter fra hytteveggen. Det er også kort vei til nærmeste alpinanlegg og Geilo sentrum.

Det er kort vei til tur- og skiløyper som leder deg milevis innover i flott fjellterreng både sommer og vinter.

Kikutheisen ligger kun 1,8 km unna, heisen som fører deg til Kikuttoppen, leder videre til løypenettet i Vestlia.

Til Geilo sentrum er det ca 4 km.

ADRESSE: Gamle Skurdalsvegen 265, 3580 GEILO
TOMT: 1201 kvm. Eiet.
GBNR: 64/721

ADKOMST

Fra Geilo kjør rv 40 mot Kongsberg. Før Kikut ta av til høyre mot Sørhallene, også først til høyre igjen, på Gamle Skurdalsvegen.

Sjemmedalhytta bygges med ekte kjærlighet for design og håndverk.

Hytten har smarte og varige løsninger, og detaljer som gir deg en høy verdi.

Med fokus på funksjonalitet og romslighet, er «Sjemmedalhytta vinkel 120» en ideell løsning for familier som ønsker et hyggelig og komfortabelt andre hjem i fjellet.

Vi har også illustrert et anneks med bod på tomten, men det er ikke en del av leveransen.

I tillegg til hytta kan man bygge garasje, anneks eller uthus på tomten.

For pris og mer informasjon, ta kontakt med oss.

Ta kontakt for mer informasjon

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse