Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Nydelig beliggende kvalitetshytte i Øyovegen 109. Geilo

Med ekte kjærlighet for design og håndverk bygger Sjemmedalhytta en energieffektiv kvalitetshytte på en nydelig tomt i Budalslia. I et rolig område med utsikt mot bl.a. Vestlia og Geilotoppen. Eiendommen ligger i et attraktivt område hvor man har nærhet til skiløyper og alt det Geilo har å tilby.

En «Sjemmedalhytta vinkel 123» med en frittstående bod til lagring av ved, ski etc. Dette er en praktisk og familievennlig hytte som tilbyr to bad og et romslig vaskerom. Hyttemodellen har tre soverom. Den romslige TV-stuen har god plass til en dobbel sovesofa, slik at du kan imøtekomme ekstra gjester når det er behov for det. Så slik sett har du fire soverom i denne hytta.

Fritidstomt med flott beliggenhet, tur- og skiløyper like utenfor tomtegrensen.

Fritidstomt med beliggenhet i et fantastisk turterreng sommer som vinter, turløypene går like utenfor tomten og bringer deg milevis i et fantastisk fjellterreng.

Her er solrikt og en flott utsikt.

ADRESSE: Øyovegen 109, 3580 GEILO
EIENDOMSTYPE: Tomt
TOMTEAREAL: ca. 2053 m² eiet
GBNR 61/226

Her planlegges en hytte fra Sjemmedalhytta på 123m2 BRA med frittstående bod. Dette blir en praktisk, arealeffektiv og familievennlig hytte som tilbyr, to bad, badstue, fire soverom hvorav ett er kombinert med TV-stue, vaskerom og meget romslig stue/kjøkken sone.

På tomten er det mulighet for å bygge garasje, anneks eller uthus.

Tomten har felles adkomst med nabotomt (61/225) og det vil bli tinglyst vegrett over 61/226.

BELIGGENHET

Tomten ligger ca 3 km. fra Geilo sentrum, mot Budalen, i et veletablert hytteområde. Her er det et flott turterreng sommer som vinter, preparert skiløype går like ved tomten og bringer deg til mange mil innover i fjellet. Tomten har en god beliggenhet og flott utsikt.

Pris og mer informasjon kan dere se på Finn-annonsen (kommer).

Ta kontakt for mer informasjon

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse