Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Valget ble lett for Kjersti og Pål med ferdig prosjektert moderne hytte

Vi hadde lenge vurdert ny familiehytte på Geilo. Etter å ha sett på en Tyri Vinkel under oppføring var det nok til å ta en beslutning. Vi har fått akkurat det vi ønsket oss. En moderne hytte med store vinduer, der naturen nesten kommer inn til oss.

Et enkelt valg – moderne hytte på høyfjellet

Kjersti, Pål og resten av familien fra Asker elsker hyttelivet. Det har blitt mange trivelige turer til den forrige hytta de eide. Etterhvert vokste de seg imidlertid ut av den. 

– Den ble rett og slett for liten for storfamilien. Derfor så vi etter en større hytte, på fjellet i Hallingdal. Nærmere bestemt Geilo, der vi både har hyttevenner og fastboende venner, forteller Pål. 

For Kjersti og Pål var det viktig med god beliggenhet og byggestandard.

– Hytta i Budalen ligger veldig flott til. Under visningen var det ikke satt inn vinduer. Vi så rett ut i naturen og hva som kom til å bli utsikten. Samtidig sjekket vi standarden på en tilsvarende moderne hytte, i forhold til materialvalg og kvaliteter. At hyttearkitekturen tiltalte oss var også et stort pluss. Valget ble derfor veldig enkelt.

Kort vei til hyttedrømmen

Det er flere gode argumenter for å velge en ferdig prosjektert hytte. Først av alt er det enkelt, for man slipper omveien via arkitekter. Mange har råd til hytte men mangler tid til en lengre prosess. Det eneste de har forandret på er å bygge en frittstående smørebod. 

Sjemmedalhytta hadde en basis med høy standard. Det var en moderne hytte der svært få av løsningene måtte endres på. Alt var gjennomarbeidet og veldig fint. Det er lett å velge når produktet er flott, smiler Pål.

Hytte i Hallingdal gir mange muligheter

Kjersti og Pål har flere grunner til hvorfor de landet på hyttetomt i Hallingdal og Geilo. 

– Først av alt så vi etter en hytte med plass til vår storfamilie. Videre ønsket vi en flat tomt med godt utsyn. Det måtte være lett å komme frem med bil. Vi har også sett etter gode solforhold hele dagen, forklarer Pål entusiastisk. Familien er glad i å være i aktivitet, og særlig i ski og vintersport. 

– Ja, kort vei til skiløyper er viktig for oss. Når vi valgte Geilo var det mye på grunn av gode skiforhold, både for langrenn og alpint. At Geilo nylig er kåret til beste skidestinasjon i Norge er heller ingen ulempe, sier Pål.

Sommerturer innover vidda og i fjellet er også viktig for familien. Enten det er til fots eller på sykkel. Førsteinntrykket av Geilo og Hallingdal er veldig bra.  

– Det føles godt, avslappende og hyggelig her oppe, forteller Pål.

Tyri Vinkel – moderne hytte med alt på ett plan

Alle hytteseriene fra Sjemmedalhytta kan leveres som vinkelhytte. En av fordelene er at vinkelen gir ekstra lunt uterom. Noe som er lurt i høyfjellet, der det innimellom er vindfullt. Tyri Vinkel 140 er dessuten en plasseringsvennlig hytte. Med alt på ett plan bygger den lavt og passer godt inn i fjellandskapet. Pål og Kjersti er veldig fornøyd med hytteløsningen. 

– Hytta har moderne fasiliteter med god standard og kvalitet på hele leveransen. Vi liker de store vinduene som gir flott utsyn. Det er også en romslig inne- og utebod. Dessuten har vi fått en fin uteplass, forklarer Pål.

God kommunikasjon viktig

Underveis i byggeprosessen var Pål og Kjersti to ganger til fjells for en prat med håndverker og prosjektleder. Alt gikk helt etter boka og hytta var ferdig før planen.

– Vi har hatt svært god kommunikasjon med Sjemmedalhytta. Det er nok sikkert også fordi vi hele tiden har stolt på at produktet vi har kjøpt er bra. 

Pål forteller at det er mange aktører i markedet for tiden. Han tenker det er viktig og smart å velge en utbygger som er solid og seriøs. 

– Det har vi fått positiv erfaring med, avslutter Pål.  

Sjemmedalhytta

Sjemmedalhytta er en lokal aktør som bygger hytter i Hallingdal og Valdres. Vi leverer tre hyttemodeller som bygges med øyne for detaljer, og med kjærlighet i håndverket. Alle basert på samme lest, på hver sin måte inspirert av de gamle stølene i Hallingdal.

For oss er det viktig å være tilstede for våre kunder, også etter at nøkkelen er overlevert. Vi strekker oss langt for å gi deg best mulig oppfølging, slik at hytta gir deg og dine nærmeste glede i år etter år. Din hytte er vårt ansvar – selv om siste regning er betalt. Derfor hjelper vi deg, enten torvtaket ditt må vedlikeholdes eller utbedringer er nødvendig.

Skiløypene i Budalen

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse