Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Hyttebygger med fokus på lokal vekst i Hallingdal og Valdres

Drømmer du om å bygge hytte i Hallingdal eller Valdres, men vegrer deg for en komplisert byggeprosess? Hyttebyggeren Sjemmedalhytta tar ansvar for hele prosessen. Dette innebærer at vi styrer alt med stø hånd, og du slipper å forholde deg til mange underleverandører. Derfor kan du senke skuldrene og glede deg til eventyrhytta står ferdig.

Dette får du ved å velge hytte fra Sjemmedalhytta:

  • En smidig og ansvarsfull byggeprosess, uten skjulte kostnader

  • En Miljøfyrtårnsertifisert fjellhytte som bygges lokalt, med håndverkskvalitet og høy materialstandard

  • Hytter inspirert av gamle støler og seterbygninger i Hallingdal

  • En hytte – tre stilarter

  • Fra tradisjonelle til moderne fjellhytter. Alle er utviklet i samarbeid med Vårdal arkitekter

  • Fleksible løsninger med muligheter for å sette ditt eget preg på hyttas utforming

  • Hytte i Hallingdal og Valdres – Norges flotteste fjellområder – midt mellom øst og vest

Bruk lokalt håndverk når du skal bygge hytte

I Sjemmedalhytta har vi fokus på å bruke lokale håndverkere og bygge hyttene på stedet. Du kan være trygg på at hytta du bestiller fra oss ikke er masseprodusert. Dessuten er det viktig for oss å støtte det lokale næringslivet i området.

Vi er en stolt Miljøfyrtårnsertifisert hyttebygger, og kjøper du ei fjellhytte fra oss bidrar du dermed til levende bygder i regionen.

Vi handler derfor alle råvarer så nært som mulig, så langt det lar seg gjøre. Vi er en stolt Miljøfyrtårnsertifisert hyttebygger, og kjøper du ei fjellhytte fra oss bidrar du dermed til levende bygder i regionen. Slik blir også det generelle tilbudet i dalen enda større og bedre for deg som hytteeier. 

Bygg fjellhytte med høy materialkvalitet

Å kjøpe hytte er en stor investering. Det er tross alt vårt andre hjem. Da vil man gjerne vite at man får et bygg som holder mål. Vi er opptatt av å levere håndverksmessig kvalitet i alle ledd. Dette bærer også alle våre hyttemodeller preg av, med høy materialstandard i basismodellene.

Vi har tett dialog med både arkitekt og interiørdesigner. Derfor skal du vite at farger og materialer snakker samme språk som arkitekturen. På denne måten kan du fint kjøpe ei fjellhytte og samtidig slippe å forholde deg til mange vanskelige valg.

Inspirert av fjellstølene i Hallingdal

Alle våre hyttemodeller er inspirert av den enkle arkitekturen man finner i de gamle stølsbuene i Hallingdal. Vi liker å kalle dem moderne tolkninger av historien. Velger du ei Sjemmedalhytte får du derfor ei moderne hytte som passer inn i fjellet.

Den kjennetegnes blant annet ved store vindusflater som gir mye lys og slipper naturen inn. Innvendig er det høyt under taket i stue og kjøkken, som gir en god og luftig følelse. Det er også mulig å sette sitt eget preg på hvordan fjellhytta skal se ut. Her finnes mange løsninger og stor fleksibilitet. 

Kom og opplev hyttebyggeren Sjemmedalhytta!

Hytta er et sted der man kan slappe av og koble av fra hverdagens kjas og mas. Kanskje vurderer du å kjøpe eller bygge ei hytte på fjellet i Hallingdal-/ Valdres-området. Da anbefaler vi at du setter av en dag i en av våre visningshytter på Geilo.

Der kan du bli bedre kjent med hytta. Du kan kikke på arkitekturen. Du kan se på alle mulighetene den gir deg. Ikke minst får du en liten smak av Hallingdalsfjella – et av områdene vi bygger hyttene i.  Ta kontakt med oss så finner vi en tid som passer. Kombiner det gjerne med et kafé- eller restaurantbesøk.

Som stolt hyttebygger i Hallingdal og Valdres ønsker vi å hjelpe deg med å realisere hyttedrømmen din. Vi samarbeider og veileder deg slik at veien til drømmen blir trygg, forutsigbar og ryddig.

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse