Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Kvalitetshytte over alle forventinger

– Vi føler oss heldig som kom i kontakt med Morten Sjemmedal og Sjemmedalhytta da vi ville oppgradere fra leilighet til hytte på Geilo. Valget falt på hyttemodellen Tyri Vinkel 140 i Budalen, et valg vi aldri har angret på, sier Torill (40) og Helge (42) Skorve fra Bergen.

Familien Skorve i solveggen på Geilo.

Familien på fire fra Blomsterdalen har vært hyttehallinger siden 2018 og stortrives på Geilo. Etter noen år som leilighetseiere på Highland Lodge ønsket familien å oppgradere fra leilighet til hytte.

– Det vi liker aller best med Budalen og Sjemmedalhytta vår er den fantastiske utsikten og de store vinduene som slipper lyset og naturen inn i stua. Vi kan gjennom hele dagen nyte utsikten. En annen løsning vi er spesielt fornøyd med er at vi har en hovedstue og egen tv-stue. Adrian (9 år) og Julie (12 år) trenger å trekke seg litt tilbake og være i fred og ro, forteller Helge.

Hyttekontor

Torill og Helge bruker hytta både til jobb og fritid. Begge har mulighet for hjemmekontor. Torill jobber som senior prosessingeniør for OneSubsea, mens Helge er Sale Operations Manager for Ocean Technologys Group. Gjestesoverommet er innredet med kontorpult, skjerm og tastatur, og hytta har innlagt fiber. Helge skulle gjerne brukt hyttekontoret enda mer.

– Vi er på Geilo omtrent en gang i måneden og bruker hytta fire uker i sommerferien. Hadde det ikke vært for at ungene må på skolen hadde vi vært her mye mer, sier Helge.

Når den tur- og fotballglade familien bestemte seg for å bytte ut leilighet med hytte, startet jakten på riktig område der de ønsket å bygge drømmehytta. De ble tidlig gjort oppmerksom på Budalen. Nærheten til naturen og Geilo sentrum passet perfekt for deres behov.

– Både barna og vi voksne er veldig glade i å være på Geilo hele året. Geilo har de beste turmulighetene både til fots og på ski. Vi liker godt at det er så mange aktiviteter i sentrum som bowling og mange gode spisesteder. Familien er en skikkelig fotballfamilie, så fotballbanen nede ved idrettshallen brukes flittig gjennom hele sommeren, forteller Helge.

Smertefri byggeprosess

Det er mange valgmuligheter når du begynner å lete etter hyttemodeller og riktig firma til å bygge din fjellhytte.

– Vi fikk en del tips om hytteleverandører og modeller. De fleste nevnte Sjemmedalhytta. Først og fremst på grunn av den høye kvaliteten og arkitekturen, men også at Sjemmedalhytta er det riktige valget dersom vi ønsket en problemfri byggeprosess. Når de samtidig i våre øyne hadde den fineste hytta var valget egentlig ganske enkelt, sier Helge.

Etter en gjennomgang med Morten av prosjektet og familiens ønsker for hytta, følte Torill og Helge seg trygge på at deres store investering var i de beste hender hos Sjemmedalhytta. Byggmesteren organiserte alt av møter og gjennomganger slik at Torill og Helge fikk god innsikt i prosjektet og standarden som fulgte med i deres utvalgte hyttemodell.

– Vi fikk tidlig en prosjektleder som fulgte oss opp, og som var vår kontaktperson gjennom hele byggeperioden. Vår opplevelse er at vi fikk gode og raske svar på både små og store spørsmål, og at byggeprosessen fungerte knirkefritt. Sjemmedalhytta kom med tips om lokale leverandører til vårt prosjekt, sier Helge.

Gjennom hele byggeperioden følte hytteeierne seg godt ivaretatt og var trygge på at hyttedrømmen var i de beste hender.

– Vi overtok hytta i mai 2022, en god stund før estimert overtakelse, så det var veldig kjekt. Sjemmedalhytta leverte ikke bare som lovet, men over forventning på kvalitet. Vi har nå oppnådd vår hyttedrøm, og det er en ekstra trygghet at vi har valgt en lokal leverandør som kan bistå oss fremover hvis det skulle være noe, sier Helge.

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse