Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Fire flotte vinkelhytter på Geilo

Illustrasjon: Fire flotte vinkelhytter på Kikut.

Denne siden er lansert 29.09.23 og vil bli oppdatert fortløpende de nærmeste 1-2uker.

Solrikt og med god utsikt.

Ta kontakt om du ønsker å se nærmere på et prosjekt her.

Her planlegges det å bygge hytter av typen Sjemmedalhytta vinkel 140 med mulighet for garasje, uthus eller bod.

Sjemmedalhytta 140 er en romslig og innholdsrik hytte som imøtekommer de fleste behovene til en storfamilie.

Med fire gode soverom, to stuer, to bad og et ekstra toalettrom har denne hyttemodellen rikelig med plass. I tillegg har den store TV-stuen plass til en dobbel sovesofa for gjester når det er behov for ekstra overnattingsplass.

Tomtene ligger på Kikut Sør.
Nydelig utsikt og gode solforhold.

Fritidstomter med beliggenhet i et fantastisk turterreng sommer som vinter, turløypene går like utenfor tomten og bringer deg milevis i et fantastisk fjellterreng.

Her er solrikt og flott utsikt. 

Adresse:
Området ligger rett sør for Solhalle 19, 3580 GEILO.
Det er ikke tildelt adresse for tomtene enda.

Adkomst:
Fra Geilo: Følg Fylkesvei 40 fra rundkjøringen til Kikut, følg veien over Kikut, forbi innkjøringen til Solhovda. Følg veien gjennom et par svinger. Rett nedi bakken tar du av til høyre og du kommer rett inn i feltet. Se skilt.

Sjemmedalhytta Vinkel 150
Sjemmedalhytta Vinkel 140
Sjemmedalhytta Garasje 30

Tomtene har nydelig beliggende i naturskjønne omgivelser i forlengelse av Kikut. Et ettertraktet område med gode solforhold hele året. Område har flott utsikt mot Skurdalsfjorden og fjellene rundt.

Her ligger virkelig alt til rette for å senke skuldrene og nyte ferie- og fridager sammen med familie og venner. Vi tør påstå at det nærmest er terapi på blå resept og sitte i hytteveggen, finne roen og ta inn alt av det den vakre norske fjellheimen gir oss.

Ta på langrennsskiene ved hytteveggen og hele langrennsnettet med preparerte og merkete løyper venter. Løypene kobler deg videre på det flotte og varierte løypenettet Kikut har. Løypene er tilpasset alle. Her kan man ta småturer på Kikut eller lengre turer til bla. Ruperanden, Tuva eller Ustaoset.

En kort biltur unna finner du Geilo Fjellandsby og Kikutheisene. Her er det lagt stor vekt på familien, herfra kan du også ta deg til resten av det flotte heisnettet på Geilo. Et besøk på Kikutkroa anbefales også. Det er et populært serveringssted med en fristende lunsjmeny. Det er også andre tilbud som skiutleie og en skishop med det du trenger for en fantastisk dag i løypene. Med Kikut Sør og Geilo Fjellandsby som utgangspunkt har man et ypperlig utfartssted for langrenn med løyper som passer for både turgåerer og de som har mer fart på skiene.

På sommeren og høsten ligger naturen klar for flotte fotturer og fantastisk utsikt kranser om deg uansett hvor du er. Prøv fiskelykken eller dypp tærne i de koselige fjellvannene som område byr på. En spektakulær tur opp den steinlagte Prestholtrappen er en flott opplevelse. Derfra kan du ta deg til majestetiske Hallingskarvet.

Beliggenhet på Kikut gir muligheter for herlige feriedager både vår, sommer, høst og vinter med unike naturopplevelser.

Du kan legge turen rett inn i fjellheimen langs merkede løyper enten du sitter på sykkelsete eller du vil gå til fots.

Fra Kikut er det snaue 10 minutter til Geilo sentrum med alle fasiliteter som hoteller med spa, treningssenter, og bademuligheter. Her finner du også afterski og flere restauranter.

Geilo kan også by på et hyggelig sentrumsområde med flere butikker, et variert tilbud for store og små. Hva med en tur i klatreparken, eller en koselig kino tur med familien. I sentrum ligger også jernbanestasjonen som er stasjon for Bergensbanen. Det er med andre ord veldig enkelt å komme seg til Geilo med tog både fra Bergen og fra Oslo. Tilbudene er mange.

Pris og mer informasjon kan dere se på Finn-annonsen. Lenke kommer her når denne er klar.

Sjemmedalhytta Vinkel 150
Sjemmedalhytta Vinkel 140, 3 gavlvegger
Sjemmedalhytta Garasje 37 plantegning

Ta kontakt for mer informasjon

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse