Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Unik hyttemulighet på Geilo.
To hytter på 100 m² på Kikut Sør

Denne siden er lansert 29.09.23 og vil bli oppdatert fortløpende de nærmeste 1-2 uker.

Her planlegges to hytter på 100 m². Solrikt og med god utsikt. Geilo.

Ta kontakt om du ønsker å se nærmere på et prosjekt her.

Fritidstomt med flott beliggenhet, tur- og skiløyper like utenfor tomtegrensen. Her bygges to hytter på 100m2

Tomten ligger på Kikut Sør. Nydelig utsikt og gode solforhold.

Fritidstomt med beliggenhet i et fantastisk turterreng sommer som vinter, turløypene går like utenfor tomten og bringer deg milevis i et fantastisk fjellterreng.

Her er solrikt og en flott utsikt.

ADRESSE:
Skomakarnutlie 3, 3580 GEILO

TOMTEAREAL:
ca. 1799 m² Eiet. Blir seksjonert for to enheter.

GBNR 85/38

Adkomst:
Fra Geilo: Følg Fylkesvei 40 fra rundkjøringen til Kikut, følg veien over Kikut, forbi innkjøringen til Solhovda. Følg veien gjennom et par svinger. Rett nedi bakken tar du av til høyre og du kommer rett inn i feltet. Se skilt. 

Her planlegges en hytte fra Sjemmedalhytta på 100kvm BRA inkl en frittstående bod. Dette blir en praktisk, arealeffektiv og familievennlig hytte som tilbyr fire soverom, bad, badstue. Ekstra toalettrom kombinert med vaskerom.

Tomtene har nydelig beliggende i naturskjønne omgivelser i forlengelse av Kikut. Et ettertraktet område med gode solforhold hele året. Område har flott utsikt mot Skurdalsfjorden og fjellene rundt.

Plantegning Sjemmedalhytta 95.
Plan Sjemmedalhytta 95 og bod.
Plan Sjemmedalhytta 95 og bod. Alternativ planløsning med tre soverom.
Plasseringsskisse to stk. Sjemmedalhytta 95 med bod.
Plasseringsskisse.

Her ligger virkelig alt til rette for å senke skuldrene og nyte ferie- og fridager sammen med familie og venner. Vi tør påstå at det nærmest er terapi på blå resept og sitte i hytteveggen, finne roen og ta inn alt av det den vakre norske fjellheimen gir oss.

Ta på langrennsskiene ved hytteveggen og hele langrennsnettet med preparerte og merkete løyper venter. Løypene kobler deg videre på det flotte og varierte løypenettet Kikut har. Løypene er tilpasset alle. Her kan man ta småturer på Kikut eller lengre turer til bla. Ruperanden, Tuva eller Ustaoset.

En kort biltur unna finner du Geilo Fjellandsby og Kikutheisene. Her er det lagt stor vekt på familien, herfra kan du også ta deg til resten av det flotte heisnettet på Geilo. Et besøk på Kikutkroa anbefales også. Det er et populært serveringssted med en fristende lunsjmeny. Det er også andre tilbud som skiutleie og en skishop med det du trenger for en fantastisk dag i løypene. Med Kikut Sør og Geilo Fjellandsby som utgangspunkt har man et ypperlig utfartssted for langrenn med løyper som passer for både turgåerer og de som har mer fart på skiene.

På sommeren og høsten ligger naturen klar for flotte fotturer og fantastisk utsikt kranser om deg uansett hvor du er. Prøv fiskelykken eller dypp tærne i de koselige fjellvannene som område byr på. En spektakulær tur opp den steinlagte Prestholtrappen er en flott opplevelse. Derfra kan du ta deg til majestetiske Hallingskarvet.

Beliggenhet på Kikut gir muligheter for herlige feriedager både vår, sommer, høst og vinter med unike naturopplevelser.

Du kan legge turen rett inn i fjellheimen langs merkede løyper enten du sitter på sykkelsete eller du vil gå til fots.

Fra Kikut er det snaue 10 minutter til Geilo sentrum med alle fasiliteter som hoteller med spa, treningssenter, og bademuligheter. Her finner du også afterski og flere restauranter.

Geilo kan også by på et hyggelig sentrumsområde med flere butikker, et variert tilbud for store og små. Hva med en tur i klatreparken, eller en koselig kino tur med familien.I sentrum ligger også jernbanestasjonen som er stasjon for Bergensbanen. Det er med andre ord veldig enkelt å komme seg til Geilo med tog både fra Bergen og fra Oslo. Tilbudene er mange.

Pris og mer informasjon kan dere se på Finn-annonsen. Lenke kommer her når denne er klar.

Ta kontakt for mer informasjon

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse