Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Budalsetra på Geilo

Velkommen til Budalsetra på Geilo

Her bygger vi, lekre og praktiske hytter. Hyttene er utstyrt med vannbåren gulvvarme i alle rom, inklusive bergvarmepumpe og borehull. Varmepumpa varmer også forbruksvannet, og totalt medfører anlegget en energibesparelse opp mot 80%, og et svært lavt strømforbruk.

Solrikt beliggende med panoramautsikt mot bl.a. Geilo og Havsdalen. Her er du midt i et ypperlig ski- og turterreng – oppkjørte langrennsløyper går få meter fra hytteveggen. Det er også kort vei til nærmeste alpinanlegg og ca 4 km til Geilo sentrum.

Sjemmedalhytta designer og bygger moderne hytter som trekker paralleller til gamle setere i Hallingdal. Hyttene har smarte og varige løsninger, og detaljer som gir deg en høy verdi. Sjemmedalhytta er bygd på tillit og med ekte kjærlighet for design, arkitektur og håndverk – levert til avtalt tid og pris.

"Sjemmedalhytta vinkel" er en plasseringsvennlig hytte og som gir ekstra lune uterom. Her har vi prosjektert hytter i forskjellige størrelser. Både ferdige, under bygging og planlagte. Tomtene er prosjektert med litt forskjellige tunbygg som Garasjer, smøreboder, annekser. Ta kontakt for å diskutere hvilke ønsker som er mulig å realisere utover det som er prosjektert.

Hyttene får en god planløsning og inneholder stue med åpent kjøkken, ekstra tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, separat wc-rom, teknisk/vaskerom og gang med garderobe. I tillegg til hyttene settes det opp en frittliggende smørebod på hver tomt.

Dette er tomtene

  • Budalsvegen 70: GBNR 58/36.

  • Budalsvegen 74: GBNR 58/35.

  • Budalsvegen 76: GBNR 58/34.

  • Budalsvegen 78: GBNR 58/33. Ferdig hytte til jul 23.

  • Budalsvegen 94: GBNR 58/31. SOLGT!

  • Budalsvegen 92: GBNR 58/32. SOLGT!

  • Budalsvegen 106: GBNR 58/45 og 61/339

  • Budalsvegen 108: GBNR 58/30.

Ta kontakt for mer informasjon

Se andre tomter

Turufjell på Flå

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse