Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Energieffektiv hytte med flott beliggenhet – Budalsetra på Geilo! SOLGT!

Velkommen til Budalsetra på Geilo! Budalsvegen 78.

Nyoppført, lekker og praktisk hytte med gode kvaliteter. Solrikt beliggende med panoramautsikt mot bl.a. Geilo og Havsdalen. Her er du midt i et ypperlig ski‑ og turterreng – oppkjørte langrennsløyper går få meter fra hytteveggen. Det er også kort vei til nærmeste alpinanlegg og ca 5 km til Geilo sentrum.

Sjemmedalhytta er bygget med ekte kjærlighet for design og håndverk.

Hytten er utstyrt med vannbåren gulvvarme i alle rom, inklusive bergvarmepumpe og borehull. Varmepumpa varmer også forbruksvannet, og totalt medfører anlegget en energibesparelse opp mot 80%, og et svært lavt strømforbruk.

Hytta har smarte og varige løsninger, og detaljer som gir deg en høy verdi.

Solrikt beliggende med panoramautsikt mot bl.a. Geilo og Havsdalen. Her er du midt i et ypperlig ski- og turterreng – oppkjørte langrennsløyper går få meter fra hytteveggen. Det er også kort vei til nærmeste alpinanlegg og ca 4 km til Geilo sentrum.

ADRESSE: Budalsvegen 78, 3580 GEILO
EIENDOMSTYPE: Fritidseiendom
TOMT: 1627.4 kvm. eiet
BRA: 163.5 + 30 kvm
BYGGEÅR: 2023
ANTALL SOVEROM: 4 + TV-stue som kan kombineres med et ekstra soverom.
ANTALL BAD: 2 + ekstra toalettrom.
ENERGIMERKING: B, farge lys grønn

Sjemmedalhytta designer og bygger moderne hytter som trekker paralleller til gamle setere i Hallingdal. Hyttene har smarte og varige løsninger, og detaljer som gir deg en høy verdi. Sjemmedalhytta er bygd på tillit og med ekte kjærlighet for design, arkitektur og håndverk – levert til avtalt tid og pris.

«Sjemmedalhytta vinkel» er en plasseringsvennlig hytte og som gir ekstra lune uterom.

Pris og mer informasjon kan dere se på Finn-annonsen.

INNHOLD

Stue med åpent kjøkken, ekstra tv‑stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, separat wc‑rom, teknisk/ vaskerom og gang med garderobe.

Frittliggende, romslig, isolert garasje med integrert smørebod.

STANDARD

Hytta er oppført av Sjemmedalhytta AS, som gjennom to tiår har utviklet seg til å bli en av Hallingdals mest anerkjente hytteleverandører. Sjemmedalhytta er utviklet i samarbeid med Vårdal Arkitekter med inspirasjon fra Hallingdals gamle støler og seterbygg. Med funksjonalistisk renhet, følger Sjemmedalhytta en enkel arkitektonisk tanke. De lange bygningskroppene ligger lavmælt i naturen, og fører arven fra Hallingdals gamle støler inn i en ny æra. Inne opplever du hvordan en lun og inviterende atmosfære møter store vindusflater som lar naturen og lyset slippe inn. Og som en moderne tolkning av tidligere byggetradisjoner, er Sjemmedalhytta en tidløs tradisjonsbærer.

Det åpne og sosiale kjøkkenet vender ut mot en romslig og lys stue, og hytten får en planløsning som bærer preg av å være praktisk og brukervennlig. Materialene som blir brukt er av høy kvalitet og har et tidløst preg som vil vare i generasjoner.

Innvendige overflater: på veggene blir det behandlet trepanel og fliser i dusjnisje. På gulvene blir det eikeparkett og fliser på bad/ wc, i entre/ gang og teknisk/ vaskerom, samt i smørebod.

Håndlaget kjøkken fra Fjellmøbler, med benkeplater i stein, med integrerte hvitevarer fra Miele. Baderomsmøblene er laget for Sjemmedalhytta og er produsert i Italia. Servanten er av keramisk materiale. Tapwell blandebatteri, dusj etc.

STRØMFORBRUK

Energibesparende installasjon:

Denne hytta er utstyrt med vannbåren gulvvarme i hvert eneste rom, som inkluderer bergvarmepumpe og et borehull. I tillegg til oppvarmingen av rommene, sørger varmepumpen for oppvarming av forbruksvannet. Samlet sett fører dette anlegget til en imponerende energibesparelse og dekker 100% av energibehovet i hytta.

Du kan enkelt lese av og justere temperaturen i hvert rom ved hjelp av termostater som er strategisk plassert, eller ved bruk av en app på smarttelefonen.

Installasjonen er basert på Alfasentralen fra Varmetema AS, som fungerer sømløst sammen med Boch væske/ vann‑varmepumpen. Borehullet er på 160 meter i dybden.

Alfasentralen blir produsert i en fabrikk med gode kvalitetsrutiner. I kombinasjon med den anerkjente varmepumpen fra Boch, sikrer dette at hele installasjonen opprettholder en høy standard.

Tre lag glass i alle vinduer og terrassedører.

Med disse energitiltakene har hytta et svært lavt strømforbruk.

ENERGIMERKING

Bokstav: B
Farge: Lys grønn

BELIGGENHET

Eiendommen er attraktivt beliggende i Budalen ca. 5 km fra Geilo sentrum. Budalen er en perle for den som er glad i flott natur. Her er de fantastisk turterreng sommer som vinter, der er flere mil med maskin‑preparerte turløyper vinterstid og det er kort vei til nærmeste alpin‑anlegg. Eiendommen har god utsikt og meget gode solforhold.

Geilo ‑ en nasjonalparklandsby

Som en naturlig innfallsport til mektige Hallingskarvet og Nord‑Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, ligger Geilo nasjonalparklandsby om lag 794 moh. Geilo er det største tettstedet i Hol kommune, og her bor omtrent halvparten av kommunens 4500 innbyggere. Geilo ble i 2008 utpekt som nasjonalparklandsby, og er et av fem tettsteder i Norge som kan smykke seg med denne tittelen.

Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestinasjoner.

I Geilo sentrum finner du et bredt utvalg innen spisesteder, service og shopping. Alt ligger sentralt til med kort avstand til Geilos øvrige tilbud. Geilo sentrum har vært under stor utvikling den siste tiden og er nå blitt til et av landets flotteste sentrum.

Geilo og Hol kommune kan by på et langrennsparadis. Med over 500 km oppkjørte og velpreparerte langrennsløyper kan du velge mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skjermet skogsterreng. Legg gjerne turen innom et av de hyggelige serveringsstedene som det finnes flere av, noen av disse har også åpent om sommeren.

Her er også de perfekte forhold tilrettelagt for både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Totalt tilbys 21 heiser og 45 løyper fordelt på to sider av sentrum. Bakkene passer for hele familien ‑ enten du er nybegynner eller ekspert. Det er også mulighet for kveldskjøring to dager i uken. Geilo skiheiser har et meget godt servicetilbud med bl.a. skikafèer, skiutleier, skiskole og skishop. I Trollklubben er det mulighet for barnepass for de minste. På Geilo finner du ekte skiglede hvor også barna er i fokus.

De nye skibussene går i skytteltrafikk mellom Geiloheisen og Vestlia og sørger for en rask og enkel forflytning mellom dalsidene i løpet av dagen. Og hver morgen og etter kl. 15:15 vil skibussen gå innom Geilo sentrum og til de forskjellige overnattingsbedriftene på Geilo.

Skibussen kjører deg også til og fra afterski. Om sommeren er også mulighetene mange i vakre naturomgivelser, her er det uendelige turmuligheter enten du vil gå en kort tur med barna eller ønsker å legge ut på en ukestur i fantastisk fjellterreng. For de som liker å ta en sykkeltur, kan man velge alt fra rolig sykkeltur på en grusvei, flytstier ‑ heisbasert sykling, en lengre tur på f.eks. Rallarvegen eller downhillsykling for de som ønsker mer fart.

Det er muligheter for å fiske i en av mange fjellvann, ridning og stallbesøk, ta sommerheis, frisbee‑golf, man kan teste klatreferdighetene i Høyt og lavt klatrepark, eller ta en litt mer svevende tur med Geilo zipline.

En kort kjøretur fra Geilo finner du en av Europas beste raftingelver i Dagali. Her kan man kaste seg ut i ville stryk, eller ta en rolig tur for hele familien.

Se ellers www.geilo.no for god og utfyllende informasjon

Ta kontakt for mer informasjon

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse