Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Prosjektert hytte til slags: Sørhallie 17, Geilo

Solgt

Arkitekttegnet kvalitetshytte

Sørhallie 17, 3580 Geilo
Prisantydning: kr 7 800 000 kr

Prosjektert hytte med flott beliggenhet i Sørhallie – Her er det en fantastisk utsikt mot bl.a Hallingskarvet og Geilo. Enten du søker fjellet for jakt, ski, sykkel eller vandring, har du alle muligheter her. Langrennssporet går rett utenfor, alpinbakken er i umiddelbar nærhet og stier er det utømmelig med.

Sjemmedalhytta er utviklet i samarbeid med Vårdal Arkitekter og møter deg med sitt minimalistiske og ærlige uttrykk. Hytten Tyri 140 er en vinkelhytte, en plasseringsvennlig hytte og som gir ekstra lunt uterom.

Hytta får en god planløsning og inneholder stue med åpent kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, wc-rom, teknisk/smørebod/vaskerom og gang med garderobe.

Les mer om Tyri

Foto: Pål Harald Uthus
Styling: Annekset Interiør Geilo

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Christian Haatuft hos Eiendomsmegler1 på 997 21 192 eller christian@em1fjellmegleren.no

Foto: Pål Harald Uthus
Styling: Annekset Interiør Geilo

Plantegning

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse