Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Prosjektert hytte til salgs på Geilo - Budalsvegen 63

Solgt

Arkitekttegnet kvalitetshytte

Budalsvegen 62, 3580 Geilo
Prisantydning: kr 8 400 000 kr

Prosjektert lekker og praktisk hytte. Solrikt beliggende med panoramautsikt mot bl.a. Geilo og Havsdalen. Her er du midt i et ypperlig ski- og turterreng – oppkjørte langrennsløyper går få meter fra hytteveggen. Det er også kort vei til nærmeste alpinanlegg og ca fire km til Geilo sentrum.

Hytta får en god planløsning og inneholder stue med åpent kjøkken, ekstra tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, separat wc-rom, teknisk/smørebod/vaskerom og gang med garderobe. I tillegg til hytta settes det opp en frittliggende smørebod.

Les mer om Tyri

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Christian Haatuft hos Eiendomsmegler1 på 997 21 192 eller christian@em1fjellmegleren.no

Se hytten på finn.no

(Bildet er fra annen tilsvarende hytte og kun ment som illustrasjon, avvik kan forekomme)
Foto: Pål Harald Uthus
Styling: Annekset Interiør Geilo

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

(Bildet er fra annen tilsvarende hytte og kun ment som illustrasjon, avvik kan forekomme)
Foto: Pål Harald Uthus
Styling: Annekset Interiør Geilo

Plantegning

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse