Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Nøkkelferdig hytte til salgs på Turufjell i Hallingdal

Solgt

Turufjellvegen 489, 3539 Flå

Hytta inneholder følgende rominndeling: Gang, stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, badstu, vaskerom/bod.

Nå er snart en helt ny, innflyttingsklar Sjemmedalhytte ferdig bygget med separat smørebod

Hytta har en stor og lun uteplass, beliggende usjenert mot friområde med ski inn/out til alpint og man har har en fantastisk utsikt oppover Hallingdalsfjella. Beliggende i en blindvei er denne hytta spesielt barnevennlig, og med en meget praktisk romløsning er det plass til hele familien i tillegg til gjester. Det er tenkt på alt så det er godt med oppbevaringsplass og flotte uteområder med flere lune utesoner både under tak og fine og koselige kroker.

Les mer om Tyri

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Christer Barman Gabrielsen hos Nordvik på 950 41 364 eller c.gabrielsen@nordvikbolig.no

Se hytten på finn.no

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

Foto: Pål Harald Uthus Styling: Aparta AS Nesbyen

Plantegning

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse