Gå direkte til innhold
Sjemmedalhytta

Eksklusiv hytte til salgs på Turufjell i Hallingdal

Solgt

Arkitekttegnet kvalitetshytte med høy standard

Turufjellvegen 447, 3539 Flå
Hytta inneholder følgende rominndeling: Gang, stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, badstu, vaskerom/bod.

På en av de flotteste tomtene på Turufjell i Hallingdal har vi nå gleden av å presentere en innflytningsklar hytte

Dette er en stor og eksklusiv hytte av typen Tyri Vinkel 123, med meget god romløsning og flere lune og fine utearealer. Tomten ligger på liten kolle med flott utsikt og solgang fra øst til sør og vest, her har man sol hele dagen og til langt på kveld. Utsikten mot Hallingdalfjella ser man fra de store vinduene inne og de fine uteplassene. Fra hytta har man ski inn/out til alpinanlegg og langrenn. Flott turterreng både på ski og til fots eller på sykkel.

Hytta har en meget praktisk romløsning med plass til hele familien og i tillegg gjester. Godt med oppbevaringsplass og flotte uteområder.

Utvendig er det flere lune utesoner både under tak og fine og koselige kroker.

Les mer om Tyri

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Christer Barman Gabrielsen hos Nordvik på 950 41 364 eller c.gabrielsen@nordvikbolig.no

Foto: Pål Harald Uthus | Styling: Aparta AS Nesbyen

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

Foto: Pål Harald Uthus | Styling: Aparta AS Nesbyen

Plantegning

Vi vil gjerne vite mer om deg!
Send oss litt om dine ønsker, så tar vi kontakt.

Meld interesse