Skrevet 12. februar 2019

Sjemmedalhytta «Tyri 106» – Prosjektert, arkitekttegnet hytte.

Prosjektert hytte med solrik beliggenhet på Leveldåsen i Ål, ca. 950 moh.
Venehovda, 3570 Ål
Prisantydning: kr 4.175.000,-

Det er noe nostalgisk over Tyri, der den sender tankene tilbake til de gamle stølene i Hallingdal. Den lange bygningskroppen og torvtaket understreker det tradisjonsrike uttrykket ytterligere. Men la deg ikke lure. Når du kommer inn, åpner en moderne hytte seg med store vinduer som slipper naturen, lyset og luften inn i store oppholdsrom.

Hytta inneholder bl.a fire soverom, bad, badstue, stor stue og hemskrok.

Les mer om Tyri

1. etage Tyri 106
2. etage Tyri 106

Areal:
BRA 106,8 m²
BYA 117 m²

Tomteareal: ca 1700 m² (Selveier)

Hytta føres opp på tomt 2 på Leveldåaen hyttefelt. Tomten ligger fint til på ca. 950 moh. Kun kort avstand til preparerte langrennsløyper. Leveldåsen tomtefelt har også kort vei til Ål skisenter som er kjent for varierte og tøffe nedfartsløyper. Her finnes alternativer fra barnebakke til noen av landets barskeste nedfarter, bl.a. benyttet av alpinlandslaget.

Leveldåsen i Ål ligger ved foten av Skarvheimen, tett på et levende kulturlandskap og stølsgrender. Tomtene ligger i skogbeltet mot fantastiske fjellområder med Reineskarvet, Lauvdalsbrea og Blåberget.

Turmulighetene er mange enten det er på ski, til fots eller på sykkel.

Ål ligger lett tilgjengelig, midt mellom Oslo og Bergen. Det er ca 3 timers biltur fra Oslo. Bergensbanen går igjennom Hallingdal og stoppet på Ål stasjon. 

Til Leveldåsen

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

 

Ved spørsmål ta kontakt:

Tlf: 32 08 65 50

Epost:

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.