Skrevet 29. juli 2019

«Tyri 147» Arkitektteinet kvalitetshytte

Gamle budalsvegen 52, 3580 Geilo
Prisantydning: kr 6.450.000,-

Enten du søker fjellet for ski, sykkel eller vandring, har du alle muligheter her. Langrennssporet går like ved, og det er kort vei til alpinbakken. Hytten inneholder: Stue med åpent kjøkken, 2 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, teknisk bod/vaskerom, gang og skibod. Romslig hems med soveplasser.

Oppført hytte er av modellen Tyri 147

Det er noe nostalgisk over Tyri, der den sender tankene tilbake til de gamle stølene i Hallingdal. Den lange bygningskroppen og torvtaket understreker det tradisjonsrike uttrykket ytterligere. Men la deg ikke lure. Når du kommer inn, åpner en moderne hytte seg med store vinduer som slipper naturen, lyset og luften inn i store oppholdsrom.

Les mer om Tyri

 

Kjøkken og stue går naturlig over i hverandre, og det er god takhøyde og store vinduer som slipper naturen inn. Tyri har en planløsning som bærer preg av å være praktisk og brukervennlig. Materialene som er brukt er av høy kvalitet og har et tidløst preg som vil vare i generasjoner.

Innvendige overflater: på veggene er det behandlet trepanel i lys gråtone og fliser på bad. På gulvene blir det eikeparkett og fliser på bad, i entre/gang, teknisk rom/vaskerom og skibod.

Kjøkken og baderomsinnredning fra Artego (Tysk kvalitetskjøkken). Hvitevarer fra Electrolux

 

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Christian Haatuft hos Eiendomsmegler1 på 99721192 / 32087360

Se utfyllende prospekt på Finn.no

 

Planteininger

  1. etg.

Hems

Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. etasje: 113 kvm
2. etasje: 36 kvm

Primærrom:
1. etasje: Primærrom: 100 kvm
Primærrom: 36 kvm

 

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.