Skrevet 20. desember 2019

Moderne hytte på fjellet

Budalsvegen 61, 3580 Geilo
Prisantydning: kr 7.400.000,-

Velkommen til vakre Budalsvegen 61, beliggende på vei opp til Budalen. Eiendommen har særdeles gode solforhold og panoramautsikt mot Havsdalen, Vestlia og Kikut. Tomten ligger vakkert og solrikt i naturskjønne omgivelser. Eldorado for naturglade barnefamilier.

Sjemmedalhytta er utviklet i samarbeid med Vårdal Arkitekter og møter deg med sitt minimalistiske og ærlige uttrykk. Hytten Tyri 140 har en arealeffektiv planløsning med utstrakt bruk av store vindusflater. Hytten er bygget opp med 2 brukssoner som gjør det enkelt for storfamilien og nyte feriedager på fellet.

Foto: Pål Harald Uthus
Styling: Annekset Interiør Geilo

Eiendommen bygges med gjennomgående høy standard på materialvalg og utførelse. På gulvene er det enstavs eikeparkett i stue, kjøkken, tv-stue og på soverommene.

Flott kjøkken- og baderomsinnredning fra Artego. Hvitevarer på kjøkken fra Electrolux.

Hytta får en god planløsning og inneholder stue med åpent kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, wc-rom, teknisk/smørebod/vaskerom og gang med garderobe.

Fliser i gang, vaskerom/ tekninsk rom og på badene. Panel på veggene, fliser i dusjnisje. Panel i himling.

Ta gjerne direkte kontakt med megler, Jannike Seljevoll Herleiksplass hos Privatmegleren på 979 75 151 eller jannike@privatmegleren.no

Foto: Pål Harald Uthus

En ekte Hallingdøl

Vi i Sjemmedalhytta er stolte av å kunne kalle oss for ekte Hallingdøler. Vi kjenner området som vår egen snekkerbukselomme, og brenner for å vise deg alle de storslåtte naturopplevelsene Hallingdal kan gi deg. Med unik kunnskap om Hallingdals mange muligheter, hjelper vi deg med å virkeliggjøre din hyttedrøm.

En hytte skal fylles med gode opplevelser. Da gir det en ekstra trygghet å velge en lokal leverandør med over tyve års oppsamlet kunnskap og erfaring. Vi er skikkelig stolte av håndtverket vi leverer, og legger sjelen vår i å gjøre veien fra første samtale til nøkkelferdig hytte ryddig og forutsigbar for deg.

Velkommen til Hallingdal.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.